AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu kavga ederken görmek

Kahve falında oğlunu kavga ederken görmek

Kahve falında oğlunu kavga ederken görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına inanılır.

Kahve falında oğlunu kavga ederken gördüyseniz:

  • Ani gelişen olaylar dengenizi bozabilir.

Kahve falında oğlunu kavga ederken görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavga ederken barışmak kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında kavga ederken kan görmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkalarını kavga ederken görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birilerini kavga ederken görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında ölen birini kavga ederken görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasını kavga ederken görmek işlerin yeni kapılar açacağına, hayatın tadına varacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir