AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek

Kahve falında arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek

Kahve falında arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek sorunların ve engellerin biteceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, sabit geliri olacağına, elde edilen nasibin artacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, hastalıklarının iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını başkasıyla kavga ederken gördüyseniz:

  • Ay ortalarında kendinizi daha iyi tanımaya başladığınızı görebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşlarını kavga ederken görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını kavga ederken görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, sıkıntılar son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavga ederken görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanı kavga ederken görmek falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini kavga ederken görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini kavga ederken görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir