AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga ederken bıçaklanmak

Kahve falında kavga ederken bıçaklanmak

Kahve falında kavga ederken bıçaklanmak başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, işlerin yolunda gideceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, doğru işler yapacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında kavga ederken bıçaklanmak gördüyseniz:

  • İşlerin halledilmesi veya tamamlanması için zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında kavga ederken bıçaklanmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle kavga ederken görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini kavga ederken görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi kavga ederken görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisini kavga ederken görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kavga ederek ağlamak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini kavga ederken görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine delalet eder.

Kahve falında eşini kavga ederken görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir