AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kişiyi kavga ederken görmek

Kahve falında iki kişiyi kavga ederken görmek

Kahve falında iki kişiyi kavga ederken görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, spor yapmaya başlanılacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, düşmanlarını alt edeceğine işarettir.

Kahve falında iki kişiyi kavga ederken gördüyseniz:

  • Boğanın hayalleri ötekilere benzemez, farklıdır.

Kahve falında iki kişiyi kavga ederken görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi kavga ederken görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi kavga ederken görmek değer göreceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kendini kavga ederken görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında babasını kavga ederken görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına işarettir.

Kahve falında kavga ederken ağlamak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kavga ederken ölmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında kedileri kavga ederken görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir