AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini hapiste görmek

Kahve falında başka birini hapiste görmek

Kahve falında başka birini hapiste görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında başka birini hapiste gördüyseniz:

  • Bazı kişiler her zamanki hareketleriyle sizi yanıltmayacaklar, daha doğrusu yaptıklarına hiç şaşırmayacaksınız.

Kahve falında başka birini hapiste görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında hapis ziyaret etmek yakın zamanda rahat edeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir tanıdığını hapiste görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında hapiste yakınını görmek Tövbe Edeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi hapiste görmek borçların gittikçe artacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında hapisten çıkmış birini görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında hapis cezası aldığını görmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapisten kaçırmak en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir