AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapisten kaçırmak

Kahve falında hapisten kaçırmak

Kahve falında hapisten kaçırmak eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, bol kazanç elde edileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına tabir olunur.

Kahve falında hapisten kaçırmak gördüyseniz:

  • Karar vermeniz gereken durumlara girmeniz gerekebilir.

Kahve falında hapisten kaçmaya çalışmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapisten kaçtığını görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin hapisten kaçtığını görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında hapisten birini kaçırmak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, insanlara küsüleceğine işarettir.

Kahve falında hapisten kaçanı görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapisten kaçan birini görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında hapisten kaçırmak yüzünün de güleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına delalettir.

Kahve falında karısını hapiste görmek dönülmez yollara gireceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir