AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi hapiste görmek

Kahve falında eski sevgiliyi hapiste görmek

Kahve falında eski sevgiliyi hapiste görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, varlıklı kimse olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi hapiste gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı plan veya projeleriniz varsa, kafanızda, olayların aynen istediğiniz şekilde gelişeceğini düşleyerek şekillendirebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi hapiste görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisini hapiste görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi hapiste görmek kirli işlere bulaşacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi kızla görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilini başka kızla görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin babasını görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliden haber almak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle tatile gitmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir