AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka yerde olmak

Kahve falında başka yerde olmak

Kahve falında başka yerde olmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka yerde olmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında bir yerden başka yere uçmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında bir yerden başka bir yere gitmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine inanılır.

Kahve falında başka bir yerde uyanmak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, vefakar bir insan olunacağına alamet eder.

Kahve falında başka yerde uyanmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir yerde çalıştığını görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine yorulur.

Kahve falında kendini başka bir yerde görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına delalet eder.

Kahve falında kendini başka yerde görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerden başka bir yere atlamak aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir