AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinde altın görmek

Kahve falında başka birinde altın görmek

Kahve falında başka birinde altın görmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinde altın gördüyseniz:

  • İlişkilerde öfkeye bağlı ani tepkilerden veya ani girişimlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında başka birinde altın görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin kolunda altın bilezik görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birine altın takmak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birisinden altın almak ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin üzerinde altın görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin altın yüzük taktığını görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin boynunda altın görmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin altın bilezik taktığını görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir