AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birisinden altın almak

Kahve falında başka birisinden altın almak

Kahve falında başka birisinden altın almak özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine işarettir.

Kahve falında başka birisinden altın almak gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar, katılacağınız konferanslar veya tecrübeli kişilere soracağınız sorular sonrasında değerli bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında başka birinin üzerinde altın görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin boynunda altın görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin altın bilezik taktığını görmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başka birinde altın görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına alamet eder.

Kahve falında başka birine altın takmak kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin kolunda altın bilezik görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin altın yüzük taktığını görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, refahının ve varlığının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birisinden altın almak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir