AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yaralanmak

Kahve falında denizde yaralanmak

Kahve falında denizde yaralanmak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında denizde yaralanmak gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizin istediğiniz ya da planladığınız bazı şeylere karşı çıkabilirler.

Kahve falında denizde yaralanmak eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağında yara olduğunu görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yüzünün yaralandığını görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ayak parmağında yara görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnun yara olduğunu görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına alamet eder.

Kahve falında belde yara görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, tüm kederinin uçup gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun başında yara görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dizde yara görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir