AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir şehire tayini çıkmak

Kahve falında başka bir şehire tayini çıkmak

Kahve falında başka bir şehire tayini çıkmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir şehire tayini çıkmak gördüyseniz:

  • Zekanızın keskinliğine karşılık duygusal olarak aynı derecede güçlü değilsiniz.

Kahve falında başka bir şehire tayini çıkmak sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, işlerin düzgün gideceğine işarettir.

Kahve falında başka bir şehre tayini çıkmak bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında başka yere tayini çıkmak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının tayini çıkmak kişinin adeta gençleşeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tayin çıkmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında tayini çıkmak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalettir.

Kahve falında başka yere tayin olduğunu görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin tayininin çıktığını görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir