AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir şehire taşınmak

Kahve falında başka bir şehire taşınmak

Kahve falında başka bir şehire taşınmak yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir şehire taşınmak gördüyseniz:

  • Birlikte geleceğe dönük önemli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında başka bir şehire taşınmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre taşınmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehire taşınmak bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, daha bir sevileceğine inanılır.

Kahve falında şehir dışına taşınmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işarettir.

Kahve falında şehirden köye taşınmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında şehirden şehre taşınmak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında başka bir şehirde gezmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir şehir görmek onun her zaman başında olacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir