AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir şehirde görmek

Kahve falında başka bir şehirde görmek

Kahve falında başka bir şehirde görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir şehirde gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Kahve falında başka şehir görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bi şehire gitmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında başka şehirde gezmek maddi açıdan ferahlayacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre taşınmak yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, geleceğinizin güzel olacağına delalettir.

Kahve falında başka bir şehirden ev almak içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gitmek duraklama yaşanacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir şehirde görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında başka bir şehir görmek işinin yoluna gireceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir