AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir kadınla evli olduğunu görmek

Kahve falında başka bir kadınla evli olduğunu görmek

Kahve falında başka bir kadınla evli olduğunu görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir kadınla evli olduğunu gördüyseniz:

  • Yumuşak açılar size duygusal zenginlik veriyor.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla evli görmek verdiği emeklerin heba olacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, kazancını arttıracağına delalet eder.

Kahve falında evli bir kadını başka bir erkekle görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında kocasını başka kadınla evli görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir kadınla evli olduğunu görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, hayırla yad etmeye alamet eder.

Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, onun istediği yoldan gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birini evli görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, yol yordam öğretileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli birini başka biriyle evli görmek zenginlik elde edeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir