AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını başka kadınla evli görmek

Kahve falında kocasını başka kadınla evli görmek

Kahve falında kocasını başka kadınla evli görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, girilen yolda zarar edileceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kocasını başka kadınla evli gördüyseniz:

  • Gerçekte olanlarla size anlatılanlar tamamen birbirinden farklı olabilir.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla evli görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalet eder.

Kahve falında kocasını başka kadınla evli görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, büyük bir ikilemde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek her anlamda güçleneceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında başka bir kadınla evli olduğunu görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında evli bir kadını başka bir erkekle görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir