AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını başka bir kadınla evli görmek

Kahve falında kocasını başka bir kadınla evli görmek

Kahve falında kocasını başka bir kadınla evli görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla evli gördüyseniz:

  • Araştırıp soruşturmadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında kocasını başka kadınla evli görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına işarettir.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla evli görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli bir kadını başka bir erkekle görmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına inanılır.

Kahve falında başka bir kadınla evli olduğunu görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir