AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini evli görmek

Kahve falında başka birini evli görmek

Kahve falında başka birini evli görmek günahların da affolacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, sermayesini riske etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birini evli gördüyseniz:

  • Sizi şüpheye düşüren ya da rahatsız eden konularda çok yakında rahatlama söz konusu olabilir.

Kahve falında başka birini evli görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evliyken başka birini sevmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında evliyken başka bir erkekle evlenmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında evliyken başka biriyle nişanlanmak kolaylıklarla karşılaşacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir kadını başka bir erkekle görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına rivayet eder.

Kahve falında evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evliyken başka biriyle evlendiğini görmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kendini başka biriyle evli görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir