AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek

Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek

Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek kötü günlerinden kurtulacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Seçim yaparken veya belli anlaşmalar esnasında ne bildiğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek rızkının azalacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine işarettir.

Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında evliyken başka bir erkekle evlenmek ağız tadı ile yaşanacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına tabir olunur.

Kahve falında evli bir kadını başka bir erkekle görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında evliyken başka biriyle evlendiğini görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında evliyken başka biriyle evlenmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını başka kadınla evli görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir