AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir kadını başka bir erkekle görmek

Kahve falında evli bir kadını başka bir erkekle görmek

Kahve falında evli bir kadını başka bir erkekle görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, parasız ve işsiz kalacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, işlerinin kötüleşeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında evli bir kadını başka bir erkekle gördüyseniz:

  • Vücudunuzu darbelerden, çarpmalardan korumalısınız.

Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek işini en iyi şekilde yapacağına, edilen duaların kabul edileceğine rivayet eder.

Kahve falında evli bir kadını başka bir erkekle görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir kadınla evli olduğunu görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine delalet eder.

Kahve falında kocasını başka kadınla evli görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla evli görmek fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başka erkekle evli olduğunu görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir erkekle evli olduğunu görmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir