AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli birini başka biriyle evli görmek

Kahve falında evli birini başka biriyle evli görmek

Kahve falında evli birini başka biriyle evli görmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına delalet eder.

Kahve falında evli birini başka biriyle evli gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bir kişinin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Kahve falında evliyken başka birini sevmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına işaret eder.

Kahve falında evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında evliyken başka biriyle evlenmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında evli bir kadını başka bir erkekle görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına delalettir.

Kahve falında eşini başkasiyla evli görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kocasını başka kadınla evli görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir