AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir dilde konuşmak

Kahve falında başka bir dilde konuşmak

Kahve falında başka bir dilde konuşmak kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, ulvi kimse haline geleceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir dilde konuşmak gördüyseniz:

  • Bir uyarı; gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında başka bir dilde konuşmak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, bolluk içine olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka dilde konuşmak arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilinmeyen bir dilde konuşmak hastalıkların yakınına uğramayacağına, şeytanın aklına uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilden öpmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı dilde şarkı söylemek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, ortaya bazı projeler koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilde yara görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dilde kıl çıktığını görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dilde sivilce görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir