AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilde kıl çıktığını görmek

Kahve falında dilde kıl çıktığını görmek

Kahve falında dilde kıl çıktığını görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, esenliğe kavuşacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında dilde kıl çıktığını gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen istekleri olan kişiler sizi yorabilir.

Kahve falında dilde kıl çıktığını görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine inanılır.

Kahve falında dilden kıl koparmak daha çok dünya malı edineceğine, üzüntü yaşamaya alamet eder.

Kahve falında dilde kıl görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka dilde konuşmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet eder.

Kahve falında karpuz dilmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalettir.

Kahve falında yabancı dilde yazı görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında dilden öpmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir