AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilde yara görmek

Kahve falında dilde yara görmek

Kahve falında dilde yara görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, çıkış yolları bulacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına delalettir.

Kahve falında dilde yara gördüyseniz:

  • Bazı olayların derinlemesine üzerine gitmek yanlış olabilir.

Kahve falında dilde yara görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya delalettir.

Kahve falında karpuz dilmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine yorulur.

Kahve falında zeytin dilmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı dilde yazı görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında dilde piercing görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına yorulur.

Kahve falında dilden kıl koparmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dilde saç görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir