AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı dilde şarkı söylemek

Kahve falında yabancı dilde şarkı söylemek

Kahve falında yabancı dilde şarkı söylemek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı dilde şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Değer yargınız size ait olduğu gibi kimse tarafından da yönlendirilemez.Bu yüzden çevrenizde meydana gelen olayları abartmamalısınız.

Kahve falında yabancı dilde şarkı söylemek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yabancı dilde yazı görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı dilde konuşan birini görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında dilde saç görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine işarettir.

Kahve falında dilde kıl görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilinmeyen bir dilde konuşmak deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, iyi günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dilden kıl koparmak darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilde piercing görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir