AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere çarpmak

Kahve falında bir yere çarpmak

Kahve falında bir yere çarpmak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere çarpmak gördüyseniz:

  • İş yerinizde üzerinize bazı yeni sorumluluklar yüklemeleri mümkündür.

Kahve falında arabayı bir yere çarpmak böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yere çarpmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında başını yere çarpmak hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla bir yere çarpmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yeni çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araca çarpmak huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla ağaca çarpmak aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında otomobil çarpmak insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğa araba çarpmak sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir