AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla bir yere çarpmak

Kahve falında arabayla bir yere çarpmak

Kahve falında arabayla bir yere çarpmak özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine yorulur.

Kahve falında arabayla bir yere çarpmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların detaylı değerlendirmesini yapabilir, en ufak nüansı dahi kaçırmama çabasında olabilirsiniz.

Kahve falında arabayı bir yere çarpmak gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalettir.

Kahve falında arabayla bir yere çarpmak sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başını yere çarpmak ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere çarpmak sıkıntının günden güne artacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında arabayla ağaca çarpmak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında arabaya arkadan çarpmak insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla köpeğe çarpmak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla koyuna çarpmak zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir