AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzını kapatmak

Kahve falında ağzını kapatmak

Kahve falında ağzını kapatmak maddi gücünün de daimi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, yeni insanlarla tanışacağına, işlerinin günden güne azalacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, eğlence ve renk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzını kapatmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.

Kahve falında ağlayarak kabeyi görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kabede ağlayarak dua etmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında ağzının kapatıldığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kuyunun ağzını kapatmak sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Kahve falında ağzını kapatmak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin ağzını kapatmak mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin ağzını kapatmak şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında dış kapıyı kapatmak melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir