AnaSayfa / Genel / Kahve falında danaya çarpmak

Kahve falında danaya çarpmak

Kahve falında danaya çarpmak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında danaya çarpmak gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisinin kötü bir durumda olduğu haberini alabilirsiniz.

Kahve falında danaya çarpmak kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, haksızlıklara uğranılacağına tabir olunur.

Kahve falında bisiklete çarpmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyuna çarpmak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, hayatının tamamen altüst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğa araba çarpmak işinden evine gidip geleceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kafayı kapıya çarpmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, kazancın sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni arabayı çarpmak çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla hayvana çarpmak hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına inanılır.

Kahve falında gemiye çarpmak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir