AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında ur görmek

Kahve falında başında ur görmek

Kahve falında başında ur görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, işlerin iyiye gideceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında başında ur gördüyseniz:

  • Söylenenleri ya da size verilen tepkileri dikkate almadan objektifliğinizi korumanız, endi bildiğiniz gibi hareket etmenize olanak tanıyacak bir yol haritası çizmeniz gerekiyor.

Kahve falında başında ur görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına işarettir.

Kahve falında göğsünde ur görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, kötü kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında beyninde ur görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına yorulur.

Kahve falında karnında ur görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunda ur görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında urfa balıklı gölü görmek mutlu olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında urfa görmek kazancın günden güne düşeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyninde ur olduğunu görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir