AnaSayfa / Genel / Kahve falında urfa balıklı gölü görmek

Kahve falında urfa balıklı gölü görmek

Kahve falında urfa balıklı gölü görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında urfa balıklı gölü gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kesmelisiniz.

Kahve falında urfa balıklı gölü görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında urfadaki balıklı gölü görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünde ur görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasında ur görmek hastaysa şifa bulacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında beyinde ur görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında urfa görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kafada ur görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, çok başarılı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında urmu dut yemek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir