AnaSayfa / Genel / Kahve falında urfa görmek

Kahve falında urfa görmek

Kahve falında urfa görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, birikmiş parasının olacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında urfa gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla cümle sarf etmeniz, kendinizi belli açıklamalar yapmak zorunda bırakmanıza neden olabilecek sonuçları beraberinde getirebilir.

Kahve falında beyninde ur olduğunu görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında urfa görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında başında ur görmek sağlığının yerinde olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kafasında ur görmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyninde ur görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rahimde ur görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda ur görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta ur görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, doğru karar veremeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir