AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında ur görmek

Kahve falında karnında ur görmek

Kahve falında karnında ur görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında karnında ur gördüyseniz:

  • Sevgiyle ilgili konularda her istediğinizi yapmanız, olayları istediğiniz gibi yönlendirmeniz mümkündür.

Kahve falında karnında ur görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunda ur görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, başarılarının devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafasında ur görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtında ur görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında urfayı görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünde ur görmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalettir.

Kahve falında urfa balıklı gölü görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında urmu dutu toplamak kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir