AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda ur görmek

Kahve falında vücudunda ur görmek

Kahve falında vücudunda ur görmek kendisini ona adayacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda ur gördüyseniz:

  • Sade anlatımlar seçmekte fayda var.

Kahve falında vücudunda ur çıktığını görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta ur görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda ur görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine işarettir.

Kahve falında rahimde ur görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünde ur görmek dedikoduya, maddi olanaklarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında urfadaki balıklı gölü görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına işaret eder.

Kahve falında urfayı görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında urfa görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir