AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyninde ur görmek

Kahve falında beyninde ur görmek

Kahve falında beyninde ur görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında beyninde ur gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz tehlikeli sularda seyrediyor.

Kahve falında beyninde ur görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında beyninde ur olduğunu görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyninden vurulmak şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında beyninde tümör görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyninde tümör olduğunu öğrenmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, önünü göremez olacağına yorulur.

Kahve falında beyninde tümör olduğunu görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işarettir.

Kahve falında beyninden vurulduğunu görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyninden ameliyat olmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, imkânsızı başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir