AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında tülbent olduğunu görmek

Kahve falında başında tülbent olduğunu görmek

Kahve falında başında tülbent olduğunu görmek mal kayıpları da yaşayacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, borçlarının kapacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, malının da eksilmeyeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına inanılır.

Kahve falında başında tülbent olduğunu gördüyseniz:

  • Hassas yapıdasınız.

Kahve falında başını tülbentle örtmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başına beyaz tülbent takmak bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başına tülbent takmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında başında beyaz tülbent görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başında tülbent görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına beyaz tülbent bağlamak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında başında tülbent olduğunu görmek kurtuluşa ereceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında başına tülbent bağlamak makam sahibi olacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir