AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına tülbent takmak

Kahve falında başına tülbent takmak

Kahve falında başına tülbent takmak çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında başına tülbent takmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat edin.

Kahve falında başına beyaz tülbent takmak iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başına tülbent takmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başını tülbentle örtmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında başına beyaz tülbent örtmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine inanılır.

Kahve falında başında tülbent olduğunu görmek rahat yüzü göreceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işaret eder.

Kahve falında başına tülbent bağlamak kazancının günden güne çok artacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına yorulur.

Kahve falında başına beyaz tülbent bağlamak istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında başında beyaz tülbent görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir