AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına beyaz tülbent takmak

Kahve falında başına beyaz tülbent takmak

Kahve falında başına beyaz tülbent takmak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında başına beyaz tülbent takmak gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda fırsatlar oluşabilir.

Kahve falında başına beyaz tülbent takmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında başına tülbent takmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına beyaz tülbent örtmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başına beyaz tülbent bağlamak hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine inanılır.

Kahve falında başında beyaz tülbent görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tülbent takmak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine yorulur.

Kahve falında başında tülbent görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında başını tülbentle örtmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir