AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını tülbentle örtmek

Kahve falında başını tülbentle örtmek

Kahve falında başını tülbentle örtmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında başını tülbentle örtmek gördüyseniz:

  • İnsanlar değerli görüşlerinizi duymak isteyebilirler.

Kahve falında başına beyaz tülbent örtmek zarar etmeyeceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında başını tülbentle örtmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil tülbent örtmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tülbent örtmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında tülbent örtmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başında tülbent olduğunu görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında başına tülbent takmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başında tülbent görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir