AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında beyaz tülbent görmek

Kahve falında başında beyaz tülbent görmek

Kahve falında başında beyaz tülbent görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine işaret eder.

Kahve falında başında beyaz tülbent gördüyseniz:

  • Eski konulara yeni bakış açısıyla bakabilirsiniz.

Kahve falında başına beyaz tülbent takmak çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında başına beyaz tülbent örtmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında başında beyaz tülbent görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında başına beyaz tülbent bağlamak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başında tülbent görmek parasal anlamda rahat edeceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında başını tülbentle örtmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında başına tülbent takmak bir işi rakiplerine kaptıracağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında başına tülbent bağlamak bereketli işler yapılacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir