AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında sivilce çıktığını görmek

Kahve falında karnında sivilce çıktığını görmek

Kahve falında karnında sivilce çıktığını görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, rızkının da genişleyeceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında karnında sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Evinizde bazı olumsuz sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında karnında sivilce çıktığını görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünde sivilce çıktığını görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine işarettir.

Kahve falında yüzde sivilce çıktığını görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine inanılır.

Kahve falında bacağında sivilce çıktığını görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda sivilceler çıktığını görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilce çıktığını görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir