AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında kan görmek

Kahve falında başında kan görmek

Kahve falında başında kan görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, derde ve kedere düşeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında başında kan gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler veya bağlantılar yeni fırsatların kapısını açabilir.

Kahve falında başından kan aktığını görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başında kan görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, prestij sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başından kan görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında birinin başından kan aktığını görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında başından kan aldırmak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yetim başı okşamak kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin başında duvak görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan başı kesmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir