AnaSayfa / Genel / Kahve falında başından kan aldırmak

Kahve falında başından kan aldırmak

Kahve falında başından kan aldırmak kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başından kan aldırmak gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu çok iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında başından kan aldırmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında parmaktan kan aldırmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koden kan aldırmak iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının kan aldırdığını görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında ayaktan kan aldırmak işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topuktan kan aldırmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında enjektörle kan aldırmak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında elinden kan aldırmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir