AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında eşarp görmek

Kahve falında başında eşarp görmek

Kahve falında başında eşarp görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başında eşarp gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok rahat olmamakla birlikte kendi normallerinizdesiniz.

Kahve falında başını eşarpla örtmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında başa eşarp takmak yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başında mavi eşarp görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başında eşarp görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başa eşarp örtmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında başına eşarp bağlamak aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başına eşarp örtmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında beyaz eşarp giymek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, ticarete atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir