AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını eşarpla örtmek

Kahve falında başını eşarpla örtmek

Kahve falında başını eşarpla örtmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sonra kendi işini kuracağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında başını eşarpla örtmek gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz ekstra gelirler elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında başa eşarp örtmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başını eşarpla örtmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başına eşarp örtmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi eşarp örtmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turuncu eşarp örtmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah eşarp örtmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert eşarp örtmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında başında mavi eşarp görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir