AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına eşarp örtmek

Kahve falında başına eşarp örtmek

Kahve falında başına eşarp örtmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başına eşarp örtmek gördüyseniz:

  • Ufukta aşk veya sosyal açıdan tatmin edici ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında başına eşarp örtmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında başını eşarpla örtmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başa eşarp örtmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi eşarp örtmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında siyah eşarp örtmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert eşarp örtmek gülüp eğleneceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında turuncu eşarp örtmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başına eşarp bağlamak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir