AnaSayfa / Genel / Kahve falında başa eşarp örtmek

Kahve falında başa eşarp örtmek

Kahve falında başa eşarp örtmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başa eşarp örtmek gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atma olasılığınız var.

Kahve falında başa eşarp örtmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, yaşam refahının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başına eşarp örtmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında başını eşarpla örtmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret eder.

Kahve falında siyah eşarp örtmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi eşarp örtmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, evi yoksa ev alacağına rivayet eder.

Kahve falında turuncu eşarp örtmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında lacivert eşarp örtmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında başında mavi eşarp görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir