AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz eşarp giymek

Kahve falında beyaz eşarp giymek

Kahve falında beyaz eşarp giymek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, aşkının da kalıcı olacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında beyaz eşarp giymek gördüyseniz:

  • Bekleyip görmeyi tercih etmeniz size duyulan saygıyı arttırabilir.

Kahve falında beyaz eşarp giymek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı eşarp giymek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mavi beyaz eşarp görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulur.

Kahve falında birini beyaz eşarplı görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil beyaz eşarp görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, maddi sorunlarının artacağına delalettir.

Kahve falında beyaz eşarplı kadın görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz eşarp görmek attığı adımların boşa çıkacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz eşarp vermek sorunlarının son bulacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir