AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına dolu yağmak

Kahve falında başına dolu yağmak

Kahve falında başına dolu yağmak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına delalettir.

Kahve falında başına dolu yağmak gördüyseniz:

  • Yatırımlarınızı, anlaşmalarınızı veya yaşam standartlarınızı geliştirmenizi sağlayabilecek her şeyi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında başına dolu yağmak yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına delalettir.

Kahve falında başına dolu yağdığını görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yazın dolu yağdığını görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurla karışık dolu yağdığını görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında çok büyük dolu yağdığını görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dolu yağdığını görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, işlerinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine dolu yağdığını görmek fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında iri taneli dolu yağdığını görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir