AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş yağmak

Kahve falında taş yağmak

Kahve falında taş yağmak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, durgunlaşacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında taş yağmak gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünden taş yağdığını görmek sevinç ve mutluluğa, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına delalet eder.

Kahve falında taş yağmak çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havadan taş yağdığını görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökten taş yağdığını görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına yorulur.

Kahve falında üzerine taş yağmak büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine inanılır.

Kahve falında başına taş yağdığını görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret eder.

Kahve falında kafasına taş yağmak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında taş yağdığını görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir